2° mi a l’è drio farghe spassio al calcificio, cussita quando che rivarà Bortolo nol garà gnanca briga de far do i fagari ma el catarà tuto pronto par le ruspe. Lasséghe fare a Gusto, valtri…
Si, ma varda che fagàri! I vale pì deun calcificio! Ma tarè che l'Augusto pitosto el fa un fortin, mejo de quelo dei Rati, che rento ghe stae tuta la vale, e come che se presenta el Fassa i lo fa fora, lu e tutta l'echip!
2° mi a l’è drio farghe spassio al calcificio, cussita quando che rivarà Bortolo nol garà gnanca briga de far do i fagari ma el catarà tuto pronto par le ruspe. Lasséghe fare a Gusto, valtri…
RispondiEliminaSi, ma varda che fagàri! I vale pì deun calcificio!
RispondiEliminaMa tarè che l'Augusto pitosto el fa un fortin, mejo de quelo dei Rati, che rento ghe stae tuta la vale,
e come che se presenta el Fassa i lo fa fora, lu e tutta l'echip!
Gusto varda' la de drio quanto cippato che vegnaria fora con le remaglie Portaghelo a quei della centrale dei serati.....
RispondiEliminasecondo mi i fagari li gha taià n 'altro, lu , cola motosega picola ghel gà , al massimo el ga taià i rami e le tanto straco come se vede in foto.
RispondiEliminavi ringrazio dei vostri commenti se vi rimane um po di tempo potete venire x aiutarmi grazie
RispondiEliminavolentieri se avessimo qualche anno in meno. E poi, i to fagari i xe massa grossi......... che voe maciste.....
RispondiEliminaCiò Gusto , varda che te ghe taià i fagari cola luna sbaglià. Dopo no stà a frignare se la fornela la sbufa e no la tira.
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